Ütős ital, ütős este

Írta: Emphus

A pulthoz lépsz, hogy italt kérj. Mikor a csapos megjelenik az orrod előtt, mondod is a rendelést. A pénzt a pultra rakod, majd a fogadós elé tolod. Drága errefelé az ital, vagy csak Téged vertek át, hogy elkértek érte egy ezüstöt - mindegy most már, ki lett fizetve. Cserébe szép adagot kapsz, egy kis fakupicát rak le eléd a fogadós, ami ránézésre közel egy deci is lehet, tele erős illatú mézpálinkával. Fogod, és gond nélkül lehajtod, egyben.
Alig nyeled le, már érzed, hogy ez nem a puhány fajta ital, a vészjósló és egyben kellemes forróság csak úgy kúszik le a nyelőcsöveden.
- Hé, látom szereted az erőset. - szól oda egy melletted álló melák. - Lefogadom, hogy le tudlak inni az asztal alá, szépfiú. - Azzal kikér magának hármat is abból az italból, amit az előbb fogyasztottál. Az egyiket lehúzza, köhint egyet-kettőt, majd kérdőn néz Rád, hogy felveszed-e a kesztyűt, és elfogadod-e a kihívását.

Ahhoz, hogy lásd a cselekvési lehetőségeket, játszani tudj, illetve időrendi sorrendben lásd az egyes történetrészeket, kérünk, hogy regisztrálj és jelentkezz be a weboldalra!

Adatvédelmi nyilatkozat | Felhasználói feltételek