Felhasználói feltételek – jatekkonyv.frpg.hu

Jelen dokumentum tartalmazza a jatekkonyv.frpg.hu domain (domén) néven üzemelő, a jatekkonyv.frpg.hu (Üzemeltető) által üzemeltetett weboldal (Játék) felhasználási feltételeit. A weboldal bármilyen módú felhasználásával (meglátogatás, regisztráció, bejelentkezés, annak olvasása, és különösképp a weboldalra való információ küldése) a felhasználó (Látogató) ezen feltételeket elfogadja. Az Üzemeltető jelen dokumentumot (Feltételek) a Játék nyitóoldalán folyamatosan elérhetővé teszi hiperhivatkozás segítségével.

Regisztrációs feltételek

A Látogató kijelenti, hogy az általa megadott becenevet nem más megkárosulására használja, e-mail címe a sajátja és valódi, létező, működő cím, ezen kívül engedélyt ad az Üzemeltető számára, hogy e-mail címére a Játékkal kapcsolatos információkat és értesítéseket küldjön. A Látogató a regisztrációval kijelenti, hogy betöltötte 18. életévét. A Látogató a regisztrációval kijelenti, hogy az itt leírtakat tudomásul veszi és megérti.

Játék igénybevételének feltételei

A Látogató a Játék igénybevételével elfogadja, hogy a Játékban nagykorúaknak szóló tartalom is kerül megosztásra, ennek tudatában, és 18. életévét betöltve használja a Játékot. A Látogató megérti és elfogadja, hogy a Játék tartalmazhat technikai és tartalmi hibákat is, ezen hibákat a Látogató a lehető leghamarabb köteles jelenteni az admin [kukac] frpg {pötty} hu e-mail címen (a [kukac] a @ jellel, a {pötty} pedig ponttal helyettesítendő, a szóközök törlendőek), és azokkal vissza nem él, nem szerez vele előnyöket a Játékban, sem magának, sem másnak. A felfedezett hibákat csak és kizárólag a Játék Üzemeltetői felé jelenti, más számára nem terjeszti semmilyen formában.

A Látogatónak a Játékban van lehetősége saját szöveges tartalmat (Epizód) beküldeni, ezzel a Játékot bővíteni. A beküldött Epizód bármilyen tartalmához a Üzemeltetének végleges és visszavonhatatlan jogot ad, hogy azt saját tartalmaként felhasználja, reprodukálja, másolja, módosítsa, terjessze vagy eladja, avagy bármilyen módon üzleti hasznot szerezzen belőle. Mindez nem kötelezi az Üzemeltetőt az Epizód felhasználására, az Üzemeltető saját belátása szerint visszautasíthat, törölhet vagy átszerkeszthet bármely Látogató által beküldött üzenetet tetszése szerint, akár indoklás nélkül is.

A Látogatónak elfogadja és tudomásul veszi, hogy a Játék egy moderált felület, kultúrált közösségnek szól. Amennyiben a Látogató nem tartja be az általános netikettet, kultúrális vagy társadalmi elvárásokat, vagy egyéb, vulgáris/obszcén megnyilvánulásokat tesz, a Játékból kizárásra kerül, a felhasználói fiókja akár véglegesen törlésre vagy tiltásra kerülhet.

A Látogatónak elfogadja és tudomásul veszi, hogy a Játékban a fantázia szüleménye testesül meg. A leírtak a valóságban nem történnek, történtek meg, csupán a saját maga és más Látogatók képzeletének szüleményei, kitalációk. A Látogató a Játékot saját felelősségére használja, a Játékból direkten vagy indirekten, bármilyen módon bekövetkező károkért saját felelősséget vállal, továbbá felelősséget nem próbál az Üzemeltetőre hárítani. Az Üzemeltető nem vállal felelősséget a felmerülő károkért, legyen az bármilyen típusú vagy nemű.

Módosítva: 2015. Május 06.
Jatekkonyv.FRPG.hu