Üdvözlünk Uskena városában, Kalandor!

Írta: Emphus

Úgy tűnik, sikerült elérned a kalandozók kedvenc tartományának határát. Sok legendát és mondát hallottál már a hatalmas helyről, Endynia tartományról. Volt köztük hihető és kevésbé hihető, mindenesetre úgy döntöttél, saját szemeddel is látni szeretnéd, saját magad is tapasztalni szeretnéd mindazt az izgalmat, amiről a vándorok meséltek.
Utad zavartalanul, és többé-kevésbé eseménytelenül telt, ami igencsak aggasztó annak, aki a kalandot keresi, ám most megérkeztél Endynia első és egyik legfontosabb állomására, Uskenába!
Az emberi szem számára viszonylag nagynak tűnő, ám alig húszezer főt számláló város - amiben benne vannak a kalandorok is, akik esetleg csak egy-egy éjszakára húzódnak meg itt - a Síkfolyó mellé épült. Bár falai alacsonyak, vastagak, és számos őr strázsál figyelő szemmel, akik tekintete végigkísér egészen addig, míg lábad be nem tetted a városba, tán még utána is.
Láthatóan senki nem foglalkozik Veled, miután betértél a kapun, bár így alkonyatkor nincs túl nagy tolongás: mindenki már valamelyik kocsmában ül vagy hazament a szállására.

Ahhoz, hogy lásd a cselekvési lehetőségeket, játszani tudj, illetve időrendi sorrendben lásd az egyes történetrészeket, kérünk, hogy regisztrálj és jelentkezz be a weboldalra!

Adatvédelmi nyilatkozat | Felhasználói feltételek