Settenkedő Róka - indulás

Írta: Emphus

Felszállsz, majd az első tiszt megmutatja a szállásod a hajón. Nem egy túl előkelő hely. Másik öt rumtól bűzlő, szőrös férfival vagy egy kabinban. Aludni függőágyakon tudtok, ami a helyiség kétharmadát elveszi. Egy fejméretű ablakszerű nyílás, egy asztal és négy szék kapott még helyet itt. Nincs túl büdös, de azért érezni, hogy egy hajón vagy: hal, rum és némi hányás keveredése. Kapsz némi útbaigazítást is:
- Ez itt a szállás szint. Egyel lejjebb van a raktár, oda csak engedéllyel mehetsz, azon belül is a puskaporos raktár teljesen külön, de oda úgysem fogsz menni. A folyosó végén - mutat ki az ajtón az egyik irányba - van egy nagy közös helyiség, általában étkezőnek használatos. Eggyel feljebb - mutat a lépcső felé, amin imént lejöttetek - van a fedélzet, a tatnál a kapitány magánkabinja. Van kérdés?
- Nincs. - feleled.
- Akkor menj fel a fedélzetre, és keresd meg Gilint, ő majd ad munkát. - azzal kifordul az ajtón, és elmegy a dolgára. Te ott maradsz, most egyedül vagy a helyiségben, cókmókod még a kezedben. Ez sem lesz egy nagyon kellemes utazás - gondolod. A hajó pedig ebben a pillanatban megmozdul, és kifut a kikötőből.

Ahhoz, hogy lásd a cselekvési lehetőségeket, játszani tudj, illetve időrendi sorrendben lásd az egyes történetrészeket, kérünk, hogy regisztrálj és jelentkezz be a weboldalra!

Adatvédelmi nyilatkozat | Felhasználói feltételek