Ötlapos makraba

Írta: Kagan

Ugyan a másik három matróz még ül, de ez nem feltétlenül maradt volna így, ha verekedésbe keveredtél volna a hangadóval. Szavaid azonban kellően meglepik a kötekedni vágyó fickót, és az agresszió vörös hullámait a mohóság és galád számítás zöld szikrái oltják ki.
- Perrrsze, gyere csak, ülj le. Mit is mondtál, hogy hívnak? - vigyorog szuvas fogaival, miközben félig elfordul és társaira kacsint. Az egyik matróz már fel is áll, és át is adja neked a helyét, hogy le tudj ülni.
- Ötlapos makrabát játszunk, a kezdőtét 1 ezüst mindenkinek. - magyarázza a fickó és már varázslatos gyorsasággal járnak az ujjai. Le is oszt neked 5 lapot, amiből látod, hogy a három azonos típusú miatt egy középerős osztást kaptál. Ha összejönne a negyedik, akkor majdnem a legerősebb formáció lenne a tiéd. Kénytelen vagy betenni az egy ezüstöt, mert most már mindegyik fickó számító szemmel méreget. Észreveszed közben, hogy a negyedik matróz lassan a hátad mögé kerül és onnan kibicel.

Ahhoz, hogy lásd a cselekvési lehetőségeket, játszani tudj, illetve időrendi sorrendben lásd az egyes történetrészeket, kérünk, hogy regisztrálj és jelentkezz be a weboldalra!

Adatvédelmi nyilatkozat | Felhasználói feltételek