Lassú Fatuskó - felkéreckedés

Írta: Emphus

Viszonylag nagy a kikötő, így nem pár perc, míg megtalálod a megfelel hajót. Viszonylag nagyobbacska, de egyárbocos, és van, ami mellett eltörpül. Talán érdekes, hogy nem a legnagyobb hajóra szól a küldetésed, de még csak a legnagyobb tízben sincs benne, de hát most ezzel kell együtt élni. Legalább kevesebb helyet kell átkutatni. A hajó a kikötő egy félreesőbb részénél álldogál, a feljáratként szolgáló palló mellett a szokásos kapitány-sztereotípia vár: pipa, szakáll és pocak. Bár mindkét szeme megvan, kampós keze sincs, és a faláb is hiányzik, bizakodóan lépsz oda hozzá. Amaz megszólít, mielőtt te beszélhetnél.
- Mit akarsz, kölyök? - kezdi nem túl barátságosan. Egy pillanatra elgondolkodsz, hogy mit is mondj. Nem találtad ki előre, hogy fogsz feljutni, simán felengedni pedig nyilvánvalóan nem fognak. Le is korholod magad, hogy nem gondolkodtál előre, de most már nincs mit tenni, improvizálni kell.

Ahhoz, hogy lásd a cselekvési lehetőségeket, játszani tudj, illetve időrendi sorrendben lásd az egyes történetrészeket, kérünk, hogy regisztrálj és jelentkezz be a weboldalra!

Adatvédelmi nyilatkozat | Felhasználói feltételek