Jó lapok, rossz társaság

Írta: Emphus

Csak a játékra figyelsz, és mikor te jössz, becseréled a két lapot, megtartva a három egyformát. Cserébe húzol másik kettőt a pakli közepéből. Megnézed. Egy pillanatra nem is tudod leplezni a meglepettségedet, de aztán rendezed az arcizmaid: egy negyedik ugyan olyan figura került a kezedbe, mint a másik három. Ez a játékban nem a legerősebb lap, de a legjobbak között van, szinte biztos a nyerés. Persze abban az esetben, ha ellenfeleid tisztán játszanak, amiben azért erősen kételkedsz.
A másik három játékosból kettő csupán egy lapot cserél, egyikük viszont hármat is. Mindegyik gúnyos, vérre és/vagy rumra szomjazó arccal kémlel téged, így alaposan meg kell gondolni, mit is teszel. Azt látod még, hogy a veled szemben ülő fel-felnéz a mögötted lévő matrózra két-három alkalommal is. Mikor magad hátrafordulsz, csak egy vigyorgó egyenruhást látsz magad mögött, keze háta mögött, kényelmesen álldogál, és úgy tűnik így, mintha csöndben figyelné a játékot.

Ahhoz, hogy lásd a cselekvési lehetőségeket, játszani tudj, illetve időrendi sorrendben lásd az egyes történetrészeket, kérünk, hogy regisztrálj és jelentkezz be a weboldalra!

Adatvédelmi nyilatkozat | Felhasználói feltételek