Így kell kimagyarázni magad

Írta: Emphus

Beletörődően adod át a fegyvered az őrnek, majd követed őt és egy társát egészen a fogdáig. Egy őr ott marad a matrózokkal, illetve elkezdi kérdezgetni azokat, akik látták az esetet, hogy mi is történt. Egyik matrózt sem ölted meg, csupán harcképtelenné, eszméletlenné verted őket.
Az út a fogdáig teljesen nyugodtan telik. Egyszer próbálod megmagyarázni az őrnek, hogy te csak önvédelemből támadtál, de csendre int. Végül egy masszív kőépülethez értek a város fala mellé (a városon belül), beléptek. Az épületben összesen tíz cellát számolsz, illetve van egy lépcső lefelé és fölfelé is. Az általad látottakból csak egy foglalt. Egy üresbe bekísérnek, majd bezárják mögötted az ajtót.
Alig egy fertályóra telik el, amikor a harmadik őr visszaér, az, aki ott maradt egy ideig. Odamegy ahhoz, aki megszólított még a kikötőben, hogy irány a fogda. Váltanak pár szót, majd feláll, és hozzád sétál.
- Rendben, mehetsz szabadon. - magyarázza, miközben kinyitja neked az ajtót, és kikísér az épület elé. Úgy tűnik, itt korrektek az őrök, legalábbis ez a néhány, és az igazságszolgáltatás is megfelelőnek bizonyul.

Ahhoz, hogy lásd a cselekvési lehetőségeket, játszani tudj, illetve időrendi sorrendben lásd az egyes történetrészeket, kérünk, hogy regisztrálj és jelentkezz be a weboldalra!

Adatvédelmi nyilatkozat | Felhasználói feltételek