Harc utáni szerencse

Írta: Emphus

Úgy döntesz, hogy átkutatod a földön fekvőket. Először a három őrrel kezdesz. Náluk sok mindent nem találsz, egyiküknél egy kis pénz van. Ezután a matrózok jönnek, akiknél viszont már meglepő módon több dolgot is felfedezel. A pénzen kívül egy üvegcse is előkerül, benne piros színű itallal valószínűleg az egyik hajóútján szedhette össze. Összesen elég jó zsákmányt szedsz össze. Meglepő módon, azon nagyjából egy-másfél perc alatt, amíg ezzel foglalatoskodsz, nem ér oda egy őr sem, a körülötted állók egyike sem mer közbeavatkozni. Sőt, mindenki hirtelen elsiet a dolgára, mintha mit sem látott volna, de azért látványosan, messziről elkerülnek téged.
Természetesen a kártyapartinál kirakott téteket sem hagyod ott, ha már ilyen alaposan, és időt rászánva végignézted ellenfeleid.Ismét körbenézel. Most nem messze magadtól látod, hallod ahogy a tömeget terelik arrébb. Jön az utánpótlás és erősítés az őrségből. Nem tudod kivenni, hányan vannak, de legalább akkora csapat, mint az előbb. Talán botor dolog lenne bevárni őket, bár már korábban bizonyítottál, hogy kellőképpen felkészült vagy, mégsem kéne lemészárolni a fél várost...

Ahhoz, hogy lásd a cselekvési lehetőségeket, játszani tudj, illetve időrendi sorrendben lásd az egyes történetrészeket, kérünk, hogy regisztrálj és jelentkezz be a weboldalra!

Adatvédelmi nyilatkozat | Felhasználói feltételek