Halszagú szerencse fogságban

Írta: BuBu

Azért érzel némi szánalmat a sellőlány iránt, nem kockáztatod meg Roth - és valószínűleg az egész legénység - haragját. Inkább Ő szenvedjen, mint te!

Megvárod míg Roth befejezi az itt-ott gusztustalan részletekkel tarkított előadását. Amikor végzett odafordul hozzád, és így szól:

- Na, ezt már szeretem! Végre egy matróz aki pontosan azt teszi, amit mondok! Ez a léhűtő bagázs példát vehetne rólad! Szereztél nálam egy jó pontot újonc! Na, gyere! Vigyük le a vendégünket a raktérbe, nehogymá' elússzon a szerencsénk!

Ismét jót nevet saját otromba humorán, és bár érzel egy kis lelkiismeret-furdalást azért annak örülsz, hogy nem kellett emiatt tengelyt akasztanod ezzel a tapasztalt tengeri medvével. Sőt! Még egy kissé a bizalmába is fogadott, ami nem elhanyagolható dolog lévén, hogy ő a fedélzetmester, aki a kapitány után a második ember a hajón. Ezután valószínűleg a többiek is jobban elfogadnak majd.

Ahhoz, hogy lásd a cselekvési lehetőségeket, játszani tudj, illetve időrendi sorrendben lásd az egyes történetrészeket, kérünk, hogy regisztrálj és jelentkezz be a weboldalra!

Adatvédelmi nyilatkozat | Felhasználói feltételek