Fogadó a Naplementéhez

Írta: Emphus

Nem kell sokat kutakodnod, több kocsma is feltűnik a látóhatáron, pedig csupán perceket szánsz a nem túl megerőltető keresésre. A legtöbb hely valamiért viszont nem tetszik, nem tudod megmagyarázni, de nem vonzanak, azonban hamar rálelsz egy szép kis faépületre, melynek kéményéből csak úgy gomolyog a füst. Az ablakon keresztül látható, hogy bent nagy vigadás folyik, a zene még az utcára is kihallatszik. A cégér egy épp lemenő napot formáz, rajta cikornyás betűkkel hirdetve a hely nevét: Fogadó a Naplementéhez. Ha már úgy is alkonyat van, betérsz hát.
Belül a korábban is látott-hallott tánc és zene fogad. Nincs telis-tele az épület, de azért sok ember található meg itt, nem véletlen, hogy a kocsmáros hatalmas fatálcában viszi a sok-sok liter seritalt, és mindenféle nyalánkságot (mintha mézpálinka is megütötte volna az orrod).

Ahhoz, hogy lásd a cselekvési lehetőségeket, játszani tudj, illetve időrendi sorrendben lásd az egyes történetrészeket, kérünk, hogy regisztrálj és jelentkezz be a weboldalra!

Adatvédelmi nyilatkozat | Felhasználói feltételek