Csak lassan a testtel...

Írta: Emphus

Gondolkodsz egy kicsit, hogy úgy tűnjön, mintha valami érdemlegeset csinálnál, pedig már kitaláltad, mi lesz. Lapot cseréltek először, előtted ketten is így tesznek, egyikük egy, másikuk három kártyát áldoz be, hogy aztán ugyan ennyit húzzon helyettük. Utóbbi újabb egy ezüstöt tol be az asztal közepére, emelve a tétet, fokozva az izgalmakat. Kapva kapsz az alkalmon, és egy pár pillanatnyi töprengés után bedobod lapjaid. A három veled játszó matróz furcsa szemmel méreget. Már éppen felállnál, mikor a mögötted lévő válladra teszi a kezét, és visszanyom.
- Ne olyan gyorsan. - mondja. - Játssz még pár kört velünk. A következőben biztos szerencséd lesz. - vigyorog rád. Ez az ember tudja, hogy jó lapod volt, és valószínűleg csak azért dobtad be, hogy elmehess. Nem véletlen, hogy marasztal hát, több pénzérme is van ott, ahonnan ez jött - ez lehet a logikája. Most hideg vérrel, alaposan át kell gondoljad, mit is fogsz tenni. Közben a játék zavartalanul megy tovább, mindkét matróz aki hátravan, berakja az egy ezüstöt.

Ahhoz, hogy lásd a cselekvési lehetőségeket, játszani tudj, illetve időrendi sorrendben lásd az egyes történetrészeket, kérünk, hogy regisztrálj és jelentkezz be a weboldalra!

Adatvédelmi nyilatkozat | Felhasználói feltételek