Bolyongás az erdőben

Írta: Emphus

A lábnyomokat követed. Egyenesen az erdőbe vezetnek, ami nem túl jó hír - ez a rengeteg tele van vadállatokkal, néhányan esküdöznek, hogy varázslények is vannak, de ez valószínűleg csak mese. Utóbbiak Endynia tartományán jóval beljebb vannak, nem itt kint, Uskena környékén. De az erdő akkor is veszélyes hely lehet, mindegy hol az ember.

De te kitartóan követed a nyomokat. Vagy egy fertályóra eltelik, és úgy gondolod, lassan visszafordulsz, amikor füstszag üti meg az orrod. Tovább haladsz és egy-két percen belül meg is érkezel egy nagyobb tisztáshoz. Az egyik bokor mögül kémlelsz ki, és megpróbálsz olyan csendben mozogni, ahogy csak lehet.
A tisztáson egy kisebb máglyának is megfelelő tűz lobog. Körülötte hét embert számolsz, köztük egy nőt. Mindegyikük felfegyverkezve. A férfiak közül van egy igen megtermett lény is, ültében akkora, mint a többiek állva. Keze mint egy lapát, arca lapos, feje kopasz. Nem láttál még hasonlót, de olvasni olvastál már róla: egy óriás.
Mind a nyolcan a tűz körül ülnek és falatoznak, valami sült húst ehetnek, de mivel vagy negyven méterre vagy, többet nem tudsz kivenni. Egy-egy hangosabb röhögcsélést vagy beszólást is hallasz, de alapvetően nem tudod, miről beszélnek. Sok alkoholt is látsz, mintha három üveg rum is elől lenne.

Ahhoz, hogy lásd a cselekvési lehetőségeket, játszani tudj, illetve időrendi sorrendben lásd az egyes történetrészeket, kérünk, hogy regisztrálj és jelentkezz be a weboldalra!

Adatvédelmi nyilatkozat | Felhasználói feltételek