Azért vannak a jó barátok...

Írta: GerincreVáglak

Félted az életed, jobbnak látod elszökni a városból, ahol kitudja miféle ellenségeket szedtél össze. Estefelé, amikor már elcsitulnak a dolgok a kikötő felé veszed utad. Miközben mész, idegesen pislogsz jobbra-balra, nehogy meglepetésből érjen az esetleges bosszú.
Sikeresen eléred a kikötőt, és igyekszel fellopakodni az első biztonságosnak tűnő hajóra. Bárhová, csak el innen. A sötétben felosonsz a hídon, majd a raktár felé mész, ott lesz élelmed is és rejtekhelyed is.
lassan haladsz végig a nyikorgó deszkákon. Egyszer csak éles fájdalmat érzel gerincedben és egy kéz szorítja el szádat.
-Azt hitted büntetlenül leléphetsz miután levágtad a testvéreimet, te kurafi?-suttogja egy rekedt hang.-Finom eledel lesz belőled a halaknak!
Érzed ahogy a penge ezennel gyomrodba döf, majd felhasítja azt. Erőtlen kiáltásaid megrekednek a férfi markában, és tehetetlenül hagyod, hogy gyilkosod felcipeljen a fedélzetre, majd kiömlő beleidet is rád dobálva lehajítson a fedélzetről.
Vörös véred gyorsan terjed a csípős, sós vízben, már csak idő kérdése, hogy valamelyik tengerlakó vagy a fulladás megkönnyítse szenvedéseidet...

Ahhoz, hogy lásd a cselekvési lehetőségeket, játszani tudj, illetve időrendi sorrendben lásd az egyes történetrészeket, kérünk, hogy regisztrálj és jelentkezz be a weboldalra!

Adatvédelmi nyilatkozat | Felhasználói feltételek