Az őrség érkezése

Írta: LordVader

Sikeresen felkoncoltad a haramiákat. Sejtésed szerint már régóta fosztogathatták az ide érkező idegeneket, nem is baj, ha a kikötő megszabadult ezektől a férgektől. A kérdés csak az, hogy az őrség miért engedte ezt nekik. Jól összeszokott banda volt ez, de a rád feszülő tekintetek nem engedik, hogy tovább elmélkedj ezen. Viszont, ha már itt vagy, az elhullott ezüstöket nem kellene itt hagynod, ezért kapkodva összeszeded azokat az érméket, amiket találsz, így végül jól végződött számodra a kártyaparti. Kiáltozásokat hallasz, néhányan értesítették a gyilkosságokról az őrséget, azok pedig feléd tartanak. A földön 5 ezüstpénzt találtál, ezt gyorsan a zsebedbe süllyeszted, de nincs szerencséd, az őrség egy kisebb szakasza megérkezik. Amint látják a magad után hagyott hullákat, azonnal kardot rántanak. Egy öt fős, helyi tabardokat viselő kis különítmény érkezett hozzád, a vezetőjük - egy tömzsi, kackiás bajszú, savószín szemű férfi - feléd lép.
- Tegye el a fegyverét, le van tartóztatva! - mondja parancsoláshoz szokott hangon. Neked nem sok esélyed van ennyi őr ellen, talán jobb lenne megadni magad, vagy ha elég ügyesnek érzed magad, akkor magyarázkodhatsz is.

Ahhoz, hogy lásd a cselekvési lehetőségeket, játszani tudj, illetve időrendi sorrendben lásd az egyes történetrészeket, kérünk, hogy regisztrálj és jelentkezz be a weboldalra!

Adatvédelmi nyilatkozat | Felhasználói feltételek