Az őrök lefizetése

Írta: WHITEWOLF

- Ugyan már nem is én voltam egyszerűen összeverekedtek a részeg disznók -mondod miközben átnyújtasz nyolc ezüstöt az előtted álló őrnek. Az gyorsan kikapja a kezedből az aranyat és zsebre vágja.
- Még meg is próbál lefizetni! Az ilyen mocskok a legmélyebb várbörtönbe valók -rivall rád a fickó. Ezután a két legközelebbi őr odarohan hozzád és lefognak. Öt jól képzett őrrel nagyon nehezen tudnál elbánni de így esélyed sincs ellenük mert a matrózok ellenni harcban komoly sérüléseket szenvedtél. A két őr elindul veled a legközelebbi fogda felé. Az út teljesen nyugodtan telik. Egyszer próbálod megmagyarázni az őröknek, hogy te csak önvédelemből támadtál, de az egyik egy jó nagy pofonnal csendre int. Végül egy masszív kőépítményhez értek a város fala mellé (a városon belül), beléptek. Odabent összesen tíz cellát számolsz, illetve van egy lépcső lefelé és fölfelé is. Az általad látottakból csak az első foglalt. A szomszédosba behajítanak majd bezárják mögötted az ajtót. A melletted lévő cellából pisszegést hallasz. Nyilván a szomszédos fogoly az. Talán odafordulhatnál , hogy beszélj vele de úgy érzed egy ilyen nap után inkább pihenésre van szükséged. Esetleg körülnézhetnél hátha találsz valami hasznosat a celládban.

Ahhoz, hogy lásd a cselekvési lehetőségeket, játszani tudj, illetve időrendi sorrendben lásd az egyes történetrészeket, kérünk, hogy regisztrálj és jelentkezz be a weboldalra!

Adatvédelmi nyilatkozat | Felhasználói feltételek