A fedélzeten

Írta: Pisti

A matrózok hozzád hasonlóan a hirtelen jött szabadidőt élvezik. Vannak akik tovább folytatják a kártyázást, mások pedig kockázni kezdenek. De egyesek inkább a fedélzet szélén állnak, és beszélgetnek. Két tengerész érdekes párbeszédet folytat, a te füledet is hamar megüti.
- Állítólag Tim kapitány vendéget vár a hajóra - mondja az egyik titokzatoskodva.
A másik, egy idősebb fickó végigsimít vörös szakállán és aztán a tengerbe köp.
- És, kit? Valamelyik kikötői lányt?
- Nagy francokat, Brutn! - feleli a hórihorgas. - Feketevíz Pierce-nek ajánlotta a szolgálatait.
- Annak a fickónak, akinek a zsebébe démonok rakják az aranyat? Akit a Nyolcadik Pokol ördögei vérteztek fel a halál ellen? Akinek a kardját maga Ugulag, a Démoni Generális vezeti?
- Hát, ha azokat az aranyakat végül mi kapjuk meg, akkor nem érdekel, hogy hogyan kerültek oda.
A két matróz befejezi a beszélgetést, és inkább elindul vissza a fedélközbe. Természetesen te is hallottál már híreket Pierce-ről. A híres kalózról, párbajhősről és kalandorról. És persze azt is tudod, hogy nem démonok csempészik be a fickó zsebébe az aranyat. Mielőtt a tartományba érkezett volna, nemesi címet kreált magának, utána feleségül vette egy helyi nemes lányát. Kalandjainak híre abba a tartományba is eljutott, ahonnan te jöttél.Ahhoz, hogy lásd a cselekvési lehetőségeket, játszani tudj, illetve időrendi sorrendben lásd az egyes történetrészeket, kérünk, hogy regisztrálj és jelentkezz be a weboldalra!

Adatvédelmi nyilatkozat | Felhasználói feltételek